Vijesti

Riješeno „mračno“ raskrižje kod zgrade općine

Prije nekoliko dana čitatelj Sinjske rere Davor Moro poslao je javni upit o stanju prometa izazvanih radovima rekonstrukcije raskrižja državne ceste D1 u Sinju – raskrižja ulica Miljenka Buljana, Vukovarske, Matića i Splitske.

Tokom radova ovaj dio prometa, koji je u djelomičnoj upotrebi, je stavio van funkcije javnu rasvjetu i imali smo stanje da se tokom prestanka danjeg svjetla, navedeno raskrižje pretvara u opasno područje, prvenstveno za pješake jer je vidljivost maksimalno smanjena.

Davor Moro javno je zatražio od nadležnih, Grad Sinj, Hrvatske ceste, izvodjač radova “Poduzeće za ceste Split” da na gradilištu rekonstrukcije raskrižja u Vukovarskoj ulici, hitno postave odgovarajuću privremenu rasvjetu, zbog sigurnog prolaska pješaka kroz to isto raskrižje tijekom večernjih sati.

Nadležne su službe promtno reagirale i postavile dva snažna reflektora koji sada osvjetljavaju navednu rekonstrukciju raskrižja i povećavaju sigurnost svih u prometu, posebno pješaka s naglaskom na učenike koji idu prema autobosnom kolodvoru.

Ova brza i primjerena reakcija je za svaku pohvalu!

Povezani članci

1 Komentar

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button