Vijesti

Rok za upis u produženi boravak do petka – nedostaju četiri “prvaša”

Splitsko-dalmatinska županija od iduće školske godine u OŠ Marka Marulića u Sinju ima namjeru provoditi program produženog boravka za učenike 1. razreda osnovnih škola. Prema informacijama koje nam je dao v.d. ravnatelja Marko Križanac za ostvarenje programa nedostaju četiri “prvaša”, te je rok za prijavu produžen do petka 3. srpnja. Ujedno je program produženog boravka proširen i za djecu iz ostalih škola na području Cetinske krajine.

Pozivaju se svi oni koji su popunili anketni list, a djeca ne pripadaju OŠ Marka Marulića, da kontaktiraju OŠ Marka Marulića radi dodatnih informacija. Za napomenuti je prema mnogim upitima roditelja, da u produženom boravku učenici imaju tri obroka, a ako ne bude dovoljno prijava onda produženog boravka neće biti moguće ostvariti, navodi ravnatelj Križanac.

Sve informacije o provedbi programa produženog boravka roditelji svih prvašića, bez obzira kojoj školi pripadaju, mogu dobiti kod ravnatelja OŠ Marka Marulića u Sinju na brojeve mobitela 098666297 ili 0995290129.

 

PRODUŽENI BORAVAK Ankentni upitnik

Povezani članci

3 Komentara

  1. A da mozda stave cijenu od 350,00 kn, ka u Imotskom pa da onda vidimo oce se prijavit dovoljan broj

  2. Ima li istine u tome da neki ravnatelji koče ovaj projekt, jer se.boje slabog upisa u svoje skole?

Back to top button