Vijesti

Romano Poljak državni prvak u disciplini – Vožnja motornog vozila

Romano Poljak, učenik 3.E razreda Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju, osvojio je 1. mjesto na državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2021., u disciplini “Vožnja motornog vozila”.

Mentor učeniku bio je instruktor Mario Doljanin, a ponos, sreću i zadovoljstvo nije skrivala ravnateljica Škole Marica Barać.

  • Moram pohvaliti učenika i njegove roditelje jer se radi o iznimno odgojenom i pristojnom djetetu koje je zaslužilo ovaj uspjeh. Zahvalila bi se svim nastavnicima iz sektora Promet i logistika, koji odlično rade i pripremaju učenike za ovakva natjecanja. Ovo je samo nastavak odličnih rezultata koje iz godine u godinu pokazuju naši učenici iz ovog sektora. Romano se dugo pripremao i danas vidimo da se trud isplatio. Željela bih se zahvaliti i gospodinu Ninu Marendiću, koji je omogućio učeniku kvalitetniju pripremu za samo natjecanje. Neka ovo bude vjetar u leđa učenicima iz ostalih sektora, koji se već pripremaju za natjecanja koja ih očekuju iduće godine. Mogu reći da očekujem i od njih medalje te da nastave promovirati našu Školu i Cetinski kraj na najbolji mogući način. Hvala svim mojim djelatnicima koji iz dana u dan unapređuju rad Škole – kazala nam je ravnateljica Barać.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button