Vijesti

S.A.R.S. – u Sinj dolazi Edo Maajka

Jedan od najboljih domaćih  glazbenih festivala u Dalmaciji današnjom je objavom zaključio je popis izvođača za svoje 17. izdanje koje će se održati od 19. do 21. srpnja na platou bivše vojarne Ivaniša Nelipića.

Već najavljenim imenima (M.O.R.T., Vojko Vrućina, Atheist rap, Teški osjećaji, Jufkamental, Limbonaut i Seviter) pridružili  su se legendarni Edo Maajka, zagrebački reperi Dregermajster Crew i škotsko-američki majstori Tony Rose & The Band of Jakeys.

Sinjski festival alternativne glazbe S.A.R.S. u organizaciji udruga S.K.U.P. i Craft Beer 2 Go osim vrhunskih glazbenih imena nudi više od 40 vrsta craft pive i festivalsku atmosferu koja je jedinstvena za Sinj!

Festival je od svog prvog izdanja do danas postao prepoznatljiv i popularan među publikom na području Dalmacije, pa i šire, a zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetnom radu mladih volontera iz udruge S.K.U.P. ima dobru reputaciju u glazbenim krugovima u cijeloj regiji, te je interes glazbenika za nastup na SARS-u iz godine u godinu sve veći.

Kako je to izgledalo prošle godine možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=qpOuhpS8dSc

Povezani članci

Back to top button