Kultura

Samo nebo nam je granica! Poziv na majstorsku radionicu

Udruga Bacači sjenki, u suradnji s Kulturno umjetničkim središtem Sinj, poziva sve zainteresirane da se prijave u program inovativnih filmskih radionica ‘Samo nebo nam je granica’. Nakon uspješno odrađene početne i napredne radionice, zaljubljenici u filmsku umjetnost moći će uživati u majstorskoj radionici.

Majstorska razina pretpostavlja detaljnu obradu određene teme, a prema želji sudionika početne i napredne razine, tema će biti – filmska montaža. Polaznici će tijekom radionice razvijati priču, raditi knjigu snimanja te snimati kratki filmić/spot/skeč, pogledati primjere, analizirati sliku, zvuk, ritam, prijelaze i filmske planove, spajati kadrove sirovog materijala u smislenu cjelinu, a naučit će se koristiti i s profesionalnim programom za montažu (Premiere pro CC 2017). Radionicu će voditi filmska redateljica Darija Dozet. Za majstorsku radionicu potrebno je i osnovno informatičko znanje i poznavanje engleskog jezika.

Radionice će se održavati u potkrovlju Galerije Sikirica od 15. do 19. travnja. Sudjelovanje na radionicama potpuno je besplatno, a svim polaznicima osiguran je ručak u konobi Potkova.
Na radionice se možete prijaviti: telefonom: 01/464 02 62, e-mailom: samonebonamjegranica@gmail.com ili online prijavnicom na: http://www. bacaci-sjenki.hr.

Projekt ‘Samo nebo nam je granica’ financiran je iz europskih fondova i namijenjen je osobama starijim od 54 godine koji će kroz praktičan rad i zanimljive igre savladati čaroban svijet sedme umjetnosti.

Povezani članci

Back to top button