Vijesti

Sastanak na temu realizacije Plana održavanja ulica i nerazvrstanih cesta u zimskom razdoblju

Na sastanku održanom dana 21.01.2019.g., na temu realizacije Plana održavanja ulica i nerazvrstanih cesta u zimskom razdoblju na području Grada Sinja, u dijelu čišćenje snijega i zaštita od poledice, sudjelovali su predstavnici Grada te društava Čistoća Cetinske krajine d.o.o. i Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o.

Iznesenim Izvješćem o čišćenju snijega proteklih dana, direktorica društva Čistoća Cetinske krajine d.o.o., Ivana Živaljić istaknula je kako je s raspoloživom opremom i radnicima učinjeno najbolje što se moglo te kako utvrđene nedostatke treba riješiti uključivanjem društava Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o. i Kamičak d.o.o. u Plan održavanja kao dodatne nositelje obveze zimskog održavanja u dijelu čišćenja snijega.

Također je konstatirano kako je ovom prigodom na čišćenju snijega angažirano i nekoliko vanjskih suradnika koji su u tom trenutku imali raspoložive bagere i druge strojeve.

Isto tako, nakon čišćenja i otapanja snijega primijećeno je da je došlo je do oštećenja asfalta u površinskom dijelu na dosta ulica na području Grada Sinja. Stoga je gradonačelnica Kristina Križanac naložila resornim službama da u što skorijem roku iste obiđu, evidentiraju oštećenja te ista saniraju čim vremenske prilike to dopuste.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Tribalo je damu križanca izvagat na početku mandata dr. jadrijevića da vidimo koliko je napredova…

    3
    1
Back to top button