Sport

Sastanak sportskih klubova sa predstavnicima Policijske postaje Sinj

Dana 10. veljače 2023. godine u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Sinja u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održan je sastanak sportskih klubova i udruga sa područja Grada Sinja, Trilja, Otoka i Hrvaca sa predstavnicima Policijske postaje Sinj.

Uz predstavnike sportskih klubova sastanku su nazočili Mislav Filipović Grčić, načelnik Policijske postaje Sinj, Josip Buljan, zamjenik načelnika i Antonio Šimić pomoćnik voditelja temeljne policije PU Splitsko dalmatinske.

Tema sastanka je bila organizacija sportskih natjecanja s naglaskom na pravovremenost prijave natjecanja i događaja koji okupljaju veći broj sudionika i gledatelja.

Na sastanku je posebno naglašena prijava samog natjecanja i to 8 dana prije samog početka natjecanja na posebnom obrascu prijave kako bi se na vrijeme planirale i izvršile sve potrebne predradnje iz djelokruga policije. Također, stavljen je naglasak na voditelja javnog okupljanja iz svakog kluba, te na redare i zaštitarsku službu.

Svi sudionici sastanka pozvani su na odgovornost prilikom organizacije sportskih natjecanja i događaja uz stavljanje na raspolaganje policijskih službenika za bilo kakva pitanja ili nedoumice prilikom organizacije istih.

Nakon konstruktivne rasprave izraženo je zadovoljstvo i zahvala svih nazočnih na prvom ovakvom sastanku sa policijskim službenicima iz Policijske postaje Sinj.

 

Zajednica športskih udruga Grada Sinja,

Josip Malbaša, predsjednik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button