Vijesti

Savjetnici Gradonačelnice Ivan Medvid i Goran Ugrin u 2019.g. primali 3.000,00 kuna mjesečno

U objavi sklopljenih ugovora s Gradom Sinjem našao se i podatak da su savjetnici Gradonačelnice Kristine Križanac u 2019.g. primali za svoje savjetničke usluge 3.000,00 kuna mjesečno.

Ugovori o djelu su sklopljeni od 01.08.2019.g. do 31.12.2019.g.

S Goranom Ugrinom je raskinut Ugovor 20. 11. 2019.g.  jer su navodno izvršene sve Ugovorom predviđene obveze, čime je i angažman po predmetnom ugovoru dovršen.

Savjetnik iz djelokruga sporta prvenstveno je bio zadužen za realizaciju aktivnosti na projektima razvoja, poboljšanja i održavanja sportske infrastrukture na području Grada, prvenstveno projekta sanacije pomoćnog igrališta NK Junak Sinj uz ugradnju umjetnog travnjaka i rasvjete, atletske staze, kao i kompleksa teniskih terena s pratećim sadržajima.

Savjetnik iz područja kulture prvenstveno je bio zadužen za osmišljavanje i realizaciju kulturnih manifestacija povezanih s infrastrukturom izgrađenom i obnovljenom u sklopu integriranog projekta „Sinj u sridu”.

Uz predmetna projektna zaduženja savjetnici su pratili stanje u području za koja su imenovani, ostvarivanje utvrđenih ciljeva i planova, davali mišljenja i prijedloge o aktima koje donosi i/ili predlaže gradonačelnica u tom području te obavljali i druge poslove koje im je povjerila gradonačelnica. O svom radu izvještavali su Gradonačelnicu dostavom odgovarajućih akata i drugih podnesaka ili izvješća.

Povezani članci

3 Komentara

  1. A kako su davani značajni gradski – naši novci kao tekuća dotacija nekim privatnim udrugama čiji čelni ljudi nisi iz Sinja kao ni velika većina članova, dakle njihovi prirezi idu u proračune onih gradova di oni žive? Ima i to objavljeno na istom postavku.

    7
    5
Back to top button