Vijesti

Sedamnaestogodišnja Sinjanka Daniela Šimić nova je Miss fotogeničnosti u natjecanju Best model Hrvatske 2020

Sedamnaestogodišnja Sinjanka Daniela Šimić nova je Miss fotogeničnosti . Izbor za ovu prestižnu titulu sa poštivanjem svih epidemioloških mjera održan je u srijedu navečer u centu Splita u organizaciji agencije Media d.o.o. Za titulu Best modela Hrvatske u finalu se natjecalo 12 natjecatelja iz cijele Hrvatske, a laskavom titulom Miss fotogeničnosti okitila se ova mlada Sinjanka. Splićanka Lana Vuković je Best model Hrvatske 2020.

Daniela Šimić odlična je učenica Franjevačke klasične gimnazije iz Sinja, a manekenstvom se bavi već dvije godine. Posljednjih godinu dana je u modnoj Agenciji Royal Models Croatia, koja ima sjedište u Zagrebu i Splitu,a koja radi na principu škole i menadžmenta za modele i fotomodele. Do sada je već nosila brojne revije na europskim modnim pistama, među kojima je najpoznatija Milano fashion  Week u veljači prošle godine, a na Zagreb fashion destination u kreacijama najpoznatijih hrvatskih brandova trebala bi nastupiti krajem studenog.

Daniela nam je otkrila kako joj nije teško uskladiti obveze prema školi i poslu kojim se sad trenutno bavi, mada posao snimanja kataloga, revija i editorijala nije lagan kao što mnogi misle. „Posao modelinga, o kojem brojne djevojke sanjaju iziskuje brojna putovanja i odricanja, no na prvom mjestu je još uvijek škola, gimnazija i pripreme za studij medicine“, kaže ova mlada uspješna Sinjanka.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button