Vijesti

Sinj – domaćin osme međunarodne biciklističke utrke CRO Race

CRO Race održava se u organizaciji tvrtke Top sport events d.o.o., a  predstavlja jednu od najznačajnijih biciklističkih utrka svjetskog kalendara. Iz godine u godinu ova manifestacija ocijenjena je s najvišim ocjenama u pogledu organizacije te je stavljena uz bok najvećim svjetskim biciklističkim utrkama na kojoj će sudjelovati dvadeset timova, od kojih je dio iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI).

Ove godine CRO Race hrvatskim će se cestama voziti u razdoblju od 26. rujna do 1. listopada te će i prolaziti kroz gradove, nacionalne parkove i parkove prirode, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske.

Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 130 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg izdanja utrke CRO Race u kojoj je Sinj bio domaćin starta treće etape koju su ispratili mnogobrojni Sinjani na prepunim ulicama, ove godine u Sinju će biti cilj prve etape koji starta iz Primoštena.

Na konferenciji za medije etapu utrke koja završava u Sinju predstavit će: Vladimir Miholjević, organizacijski direktor CRO Race utrke, gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj i zamjenik gradonačelnika Grada Sinja Denis Bobeta.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button