Vijesti

Sinj – novo autobusno ugibalište sa nadstrešnicom

Kao što su i najavili prije mjesec dana na prijedlog Mjesnog odbora Turjaci, Hrvatske ceste su u Turjacima kod zaseoka Perići pristupile te u vrlo kratkom roku izgradile autobusno ugibalište s nadstrešnicom. Cjelokupnu investiciju financirale su Hrvatske ceste te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su bili uključeni u realizaciju iste. Navedeno ugibalište će uvelike doprinijeti sigurnosti ponajviše školske djece prilikom odlaska u školu.

Predsjednik MO Turjaci: Stipe Perić

Povezani članci

4 Komentara

 1. Znači mi u Glavicama moramo čekat da izaberemo HDZ na lokalnim izborima i da i mi dobijemo ovako štogod jer je cesta prema Hanu ajme.

 2. Krivo, triba prosvjed jer svi su vladali i niko nista. Tako se virovalo da ce jadrijevic nesto napravit a on napravio kavu i adio đaci. Poanta, nece nista samo od sebe, hebe se koga sta su vam dica u opasnisti, nazalost.

  4
  1
 3. Haha glavičani nemogu imat proslavu sveca na jednom mistu već imaju dva. Šta vam jadrijević radi. Vi ste za ništa a najveće ste selo grada Sinja. Ide nova kava megrama i vama je san dva rasvjetna stupa a ne uređenje sela. Jadni li ste tri puta birate jadrijevića.

 4. Bice pakla pokusa li Megram doc. Bitno je da se me mrmlja između mjestana, nego neka se iđe u opcinu di je na vrime. Tili u otocani istocnu obilaznicu na nacin da se ruse kuce u glavicama, nisu uspili. Nece ni hrvatacani, neka kopaju u kod restoeana venecija.

  2
  1
Back to top button