Vijesti

Sinj – održano Međužupanijsko natjecanje prometnih škola u disciplini “Vožnja motornog vozila“

U Sinju je održano Međužupanijsko natjecanje prometnih škola u disciplini “Vožnja motornog vozila“. Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju, kao domaćin, uspješno je organizirala natjecanje na kojem su se natjecali učenici srednjih škola iz Imotskog, Metkovića, Šibenika, Rijeke, Zadra, Splita i Sinja. Učenik naše škole Filip Šušnjara pokazao je najbolje rezultate u dvije discipline te uvjerljivo pobijedio. Ovom se vrijednom pobjedom učenik Filip Šušnjara zajedno sa svojim mentorom Ištvanom Kerekešom, plasirao na završno natjecanje strukovnih škola World Skills koje će u svibnju održati u Zagrebu. Stoga ovim putem čestitamo učeniku i mentoru te se zahvaljujemo nastavnicima u Sektoru prometa i logistike koji su svojim pristupom doprinijeli ovom rezultatu, Anti Vučkoviću i Ivi Vukasoviću, a posebno instruktoru vožnje Mariu Doljaninu. Natjecatelje, njihove mentore, članove organizacijskog i prosudbenog povjerenstva kao i predstavnike agencije za strukovno obrazovanje koji su sudjelovali kao povjerenici World Skillsa, prigodnim riječima dobrodošlice pozdravila je ravnateljica škole Marica Barać. Ravnateljica je istaknula da je izrazito ponosna na organizaciju ovog natjecanja, posebno jer u Prometu i logistici zadnjih nekoliko godina ostvarujemo izvrsne rezultate. Nazočne je kao predsjednik školskog odbora pozdravio dipl. inženjer Sretan Ugrin koji je osim riječi pohvale za uspjehe učenika u prometu i logistici zaželio isto toliko uspjeha svim učenicima koji se natječu u ostalim strukama koje škola obrazuje.

Hvala svima koji su pridonijeli da sve prođe na zavidnom nivou, posebno našoj Turističkoj zajednici i muzeju grada Sinja na prigodnim promotivnim materijalima kojima su darovani natjecatelji, mentori te članovi povjerenstava za provedbu natjecanja.

Na najavljenom završnom natjecanju u Zagrebu našem učeniku želimo puno uspjeha jer su uspjesi učenika na svim razinama najbolja promidžba naše škole, poručuju iz Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button