Crna kronika

Sinj – policijskim službenicima prijetio sjekirom

Prijetio muškarcu i policijskim službenicima

Jučer popodne zaprimljena je dojava kako je na sinjskom području muškarac uputio prijetnje muškarcu kojeg poznaje, nakon čega se zatvorio u kuću. Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, muškarac je s balkona kuće, držeći sjekiru u ruci zaprijetio policijskim službenicima te odbijao izaći iz kuće. Policijski službenici nasilno su ušli u kuću i uz uporabu sredstava prisile uhitili muškarca. Nad istim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Sažetak u protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježene su dvije prijetnje, dvije teške krađe, dvije krađe i požar.
U posljednja 24 sata evidentirano je sedam prometnih nesreća sa materijalnom štetom.

Izdvajamo:

Otuđeno gorivo i razni alat

U vremenskom periodu 12./13. siječnja 2023. godine u Solinu izvršena je provala u spremište tvrtke odakle je otuđen razni alat i dizel gorivo. Procijenjena materijalna šteta iznosi oko 2 tisuće eura. Na mjestu događaja izvršen je očevid. U tijeku kriminalističko istraživanje.

Rezultati pojačanog nadzora u prometu

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda, provedene su pojačane aktivnosti u prometu. Evidentirano je ukupno 449 prekršaja od čega izdvajamo 68 za alkohol, 127 za prekoračenje brzine, 45 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 34 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, 3 za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 3 za zabranu upravljanja i 13 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo. Utvrđena najveća koncentracija alkohola koja je iznosila 2,22 g/kg.
Zabilježeno je 13 prometnih nesreća od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lakše ozlijeđena.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button