Vijesti

Sinj postaje novo odredište na karti Glovo aplikacije

Glovo je za Sinj pripremio i posebnu akciju

Sinj, 23. rujna 2021. – Grad poznat po tradicionalnom održavanju legendarne Sinjske alke od četvrtka počinje pisati novu stranicu u svojoj povijesti jer je Glovo došao upravo u Sinj. Glovo  povezuje građane Sinja s brojnim restoranima, supermarketima i maloprodajnim trgovinama.

Dostavu omiljene hrane i namirnica tradicionalno prati i posebna akcija za sve koji se odluče pridružiti i postati dio Glovo zajednice. Skidanjem aplikacije i ostvarivanjem prve narudžbe te unošenjem koda GLOVOVOLISINJ, novi korisnici dobivaju 50 kuna popusta (2 puta po 25 kuna) za prve dvije narudžbe te besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Sinj se dolaskom Glova pridružio na karti gradova koju čine Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Rijeka, Slavonski Brod, Sisak, Pula, Karlovac, Varaždin, Velika Gorica, Dubrovnik, Šibenik, Samobor, Vinkovci, Imotski, Čakovec i Vukovar.

„Uvijek osluškujemo potrebe naših stalnih, ali i potencijalnih korisnika, stoga je dolazak u Sinj bio logičan potez za koji smo se pripremali. Još od 2019. godine, kada smo krenuli s Glovo dostavom na području Zagreba, planiramo proširenja na relevantne lokacije diljem Hrvatske. Želimo da svi Sinjani i Sinjanke budu dio jedne pozitivne priče koja se nastavlja upravo zahvaljujući dobroj suradnji, koju ostvarujemo i kroz 2021. godinu“, izjavio je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

 Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni  2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu molim vas posjetite: http://about.glovo.com/en/

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button