Vijesti

Sinjanka Hana Ivković nastupom na RTL Superstar iznenadila odabirom pjesme i prošla u drugi krug

Na sinoćnjem glazbenom natjecanju smo gledali našu 17-godišnju Hana Ivković koju su prijavile prijateljice koje su joj stigle kao podrška skupa s njezinim roditeljima. Odlučila je izvesti pjesmu ‘Za Ljiljanu’ od Tome ZdravkovićaTonči Huljić je pozvao njezine prijateljice i roditelje da dođu na pozornicu dati Hani podršku.

Severinu je zanimalo zašto je Hana odabrala baš tu pjesmu. “Ajme, prekrasan je. I ta emocija kroz pjesmu i film, sve. Prekrasno”, rekla je naša Sinjanka.

Hana je kao drugu pjesmu odabrala ‘Rise Up’.

– Što se mene tiče, ovo je bilo prekrasno. Imaš krasan glas, odlično s njime barataš. Jako si mi lijepo to sve emotivno donijela, bar meni osobno i iskreno, mene je već i prva pjesma oduševila, tako da – rekla je Nika Turković.

– Ti si jednostavno jedna osoba koja u sebi imaš sve ono što nama treba i možeš biti ovaj superstar – istaknula je Severina.

– Tko je odredio tonalitet? Jednostavno, nisi mogla uhvatiti gornje tonove, ali po pitanju emocije i sadržaja tvog pjevanja, sve najljepše i sve pohvale, pogotovo u odnosu na godine koliko imam, koje imam ja i koje imaš ti. Ti imaš osjećaj za glazbu, ti pjevaš dobro, ti osjećaš muziku – komentirao je Tonči.

– Ti si all around igrač kao što se kaže. Od Nirvane do Silvane. Mislim da će to biti tvoja glavna karakteristika za jedno pet, šest godina, da ćeš moći doslovno sve pjevati i u svim žanrovima da ti se vjeruje – rekao je Filip Miletić.

Hana je prošla s četiri glasa ‘DA’ u drugi krug. Video pogledajte ovdje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button