Vijesti

Sinjanka Hana Ivković prošla među 10 najboljih na RTL Superstar

Hana je prava ‘cura iz susjedstva’, a do ove faze natjecanja je došla kroz ‘suze, krv i znoj’

Hana Ivković, zadnji put je imala problema pri nastupu, a sa svojom ekipom se kasnije vratila kako bi ponovile neuspjelu izvedbu. Ipak, iz te grupe nitko osim nje nije prošao dalje, a Hana je tom prilikom izrazila da joj je užasno krivo i da se osjeća odgovornom za problem koji je nastao prenosi RTL.

Sada je priznala kako joj je najveći strah za današnji nastup da će se rasplakati kao što je i zadnji put, a odabrala je emotivnu pjesmu “Hurt” vokalno izuzetno zahtjevne Christine Aguilere.

Antonija joj je nakon nastupa veselo prišla, pa je potom smirila jer je bila pod vidnom tremom. “Užasno teška pjesma, ovo je bilo savršeno”, rekao je Miletić, pa ju je upitao zašto ga se boji. Hana, koja je istaknula da joj se noge tresu od treme, nije mu znala dati odgovor, a on je zaključio da je bila super i da nema razloga za tremu.

“Ti si do finala došla kroz krv, znoj i suze… Ali zasluženo si došla”, rekao je Tonči, pa nadodao da izuzetno cijeni pjevačice poput nje. “Ti si cura iz susjedstva.”

Severina je istaknula njenu sposobnost da ih svaki put oduševi svojom emocijom, a “ovu pjesmu sa 17 godina ne može otpjevati bilo tko.”

“Ti si moje najveće iznenađenje i ja navijam za tebe. Jako mi je drago da si tu”, zaključila je Nika, priznavši da se zbog njezine pjesme večeras prvi put naježila.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button