TemeVijesti

Sinjanka Hana Ivković prošla među 12 najboljih na RTL Superstar

https://www.rtl.hr/tv-emisije/superstar/

Na sinoćnjem glazbenom natjecanju smo gledali našu 17-godišnju Hana Ivković. Gupa ‘4 You’ imala je zadatak izvesti ‘Don’t Let Go’ grupe En Vogue. Vokalni mentor Dino Antonić otkrio je da djevojke pjesmu prije izvođenja nisu nikada čule. Nakon što su djevojke izašle pred žiri, uslijedio je prvotni raspad nakon kojeg je Hana Ivković na rubu suza od Severine dobila vodu kako bi se smirila. Nakon razgovora s žirijem, grupa ‘4 You’ je otišla na ponovno uvježbavanje pjesme. “Cure su se preplašile, treba imati utakmica da se nosimo sa stresom”, rekao je Antonić i s djevojkama nastavio raditi do ponovnog pokušaja na audiciji.

Nakon pauze, pred žiri se vratila i grupa ‘4 You’. “Od svih vas je ova pjesma najviše legla Hani. Želim vas pohvaliti jer ste se vratile, niste se dale do kraja, to se cijeni, stvari se tako vrate”, otkrila je Nika. Hana Ivković je u konačnici i izborila daljnje natjecanje.

Video:https://www.rtl.hr/sadrzaj/hana-ivkovic_889756.html

Hana Ivković u posljednjem krugu izvela je ‘Neko nije’ Ilme Karahmet. “Nježno, lijepo, precizno, čisto, blistavo, bravo”, pohvalio je Hanu Filip. “Iskreno, meni je ovo bilo najbolje dosad, bravo”, dodala je Nika. “Bilo je s ukusom otpjevano, treba znati”, zaključila je Severina o Haninom nastupu.

Hana Ivković, Anatalia Filmone, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Perusco, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro izborili su se za daljnje natjecanje u ‘Superstaru’.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button