Vijesti

Sinjanka Marija nabavila rikše

Marija Knežević Gusić, osnivačica Angelus komunikacija  je predstavila svoju inovativnu ideju –oglašavanje rikšom.

Danas su mogućnosti oglašavanja gotovo neograničene, a ipak se teško dolazi do kupca. Upravo je sveprisutno oglašavanje i utjecalo na to da su kupci postali imuni na reklame, a informacije kojima su “bombardirani” sa svih strana ne postižu željeni učinak.

Rikša oglašavanje inovativno je rješenje kako privući pozornost vašeg oglasa ili branda kod krajnjih kupaca ili klijenata. Ovakvim načinom oglašavanja možete doprijeti do ljudi u lokalnim područjima, kvartovima, ulicama, mjestima gdje nema velikih prostora za billboard ili oglase. Tu nastupa Marijina tvrtka pružajući usluge oglašavanja rikšom od Istre sve do Dubrovnika. Prilagodljivo, učinkovito, vidljivo i praktično rješenje za oglase i kampanje.

Ono što rikša oglašavanje nudi jest privlačenje pozornosti krajnjih korisnika i klijenata na vaš brand i oglas. Vizualno i audio oglašavanje u pokretu je dojmljivo te kao takvo neminovno privlači pozornost.

Naše poslovanje i rikše su ekološke i kao takvi prvi smo u Hrvatskoj koji smo svoju misiju i poslovanje okrenuli prema ekološkim prihvatljivim oblicima prijevoza turista i putnika. Ako se odlučite oglašavati s našim rikšama, svoj brand ćete promovirati kao ekološki prihvatljiv i da ste vi i vaša tvrtka okrenuti prema ekološkim rješenjima. Zašto se ne okrenuti ekološkom i učinkovitom oglašavanju? Jer vaš brand s nama komunicira!

Istraživanje provedeno u užurbanom centru grada Splita obuhvatilo je 100 slučajnih ispitanika.  Tema istraživanja bila je vidljivost oglasa s rikše u odnosu na statične oglase. Rezultati? 97 od 100 ispitanika primijetilo je oglas s rikše! Najviše ih se dojmilo što oglas komunicira s njima, u audio formi. Zatim su ih pitali jesu li 200 metara od rikše primijetili postavljeni statični oglas. Statični oglas vidjelo je samo 3% ispitanika.

Ono što im je privuklo pozornost jest što se oglas našao ispred njihovih očiju i ispred njih, te s jinglom privukao je pažnju i onih koji se nisu našli ispred naše rikše. Zanimljivo im je bilo što je vozač rikše bio odjeven u brand koji su testirali i koji je dijelio letke i komunicira.

Što sve uključuje oglašavanje u pokretu?

Želite kampanju voditi samo po noći? I to je moguće, pomoću osvijetljenih rikši. Želite da vozač nosi vaš brand na odjeći? Nema problema. Imate samo jednodnevnu akciju? Možete oglašavati na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj, polugodišnjoj i godišnjoj razini. Oglašavanje u pokretu provodi se i zimi, osim u velikim vremenskim ekstremnim uvjetima.

Paket uključuje:

➠ profesionalnog vozača
➠ 8 satno efektivno radno vrijeme
➠ polusatni ili satni izvještaj o lokaciji (GPS-lokacija) popraćeno foto materijalom
➠ odijevanje vozača na zahtjev klijenta( Logo i sl.)
➠ pozicioniranje i ostavljanje rikše s osvijetljenom noćnom reklamom (posebno se naplaćuje)
➠ audio promocija
➠ priprema i izrada reklamnog materijala

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button