Vijesti

Sinjanka Nina Bandić treća u finalu “Života na vagi” – u showu izgubila 62,3 kilograma

Završila je još jedna sezona popularnog showa “Život je na vagi”, a naša Sinjanka Nina Bandić s 45,7 posto izgubljene mase zauzela je treće mjesto, iza pobjednika Mislava Šepića i drugoplasiranoga Gorana Bartulovića. Nina je u show stigla sa 136,2 kilograma, a u finalnom vaganju izgubila je 62,3 kilograma.

Nina se oglasila na Instangramu:

“Bilo je ovo jedno nezaboravno putovanje. Puno uspona i padova, suza i smijeha. Obogatilo je moj život u svakom smislu. Toliko predivnih ljudi, trenutaka, iskrenih emocija i novih iskustava. Koračajući ovim putem, osim što izgubiš višak kilograma, upoznaš ljude koji ti svojim znanjem, strpljenjem, ljubavlju i predanošću pokušaju olakšati svaku sekundu tvoje borbe.

Hvala mojoj dragoj Martini Linarić što je bila ustrajna i naučila me kako se zdravo hraniti i da se od zdravih namirnica mogu napraviti čarobna jela. Hvala ti što si i nakon emisije tu uz mene i pomažeš mi u borbi iz dana u dan.

Isto tako veliko hvala Mirni Čužić koja je od početka prepoznala borca u meni za kojeg tada nisam znala ni da postoji. Hvala ti što si vjerovala u mene i onda kada sama nisam.

Veliko hvala Edinu Mehmedoviću na svim riječima potpore i guranju prema naprijed. Hvala ti što si nas naučio da u zajedništvu koračamo naprijed, jer točno takav je bio tvoj crveni tim.

I na kraju najveće hvala “Životu na vagi” što mi je omogućio ovo nezaboravno iskustvo i dao mi priliku za novi život. Jedan predivan projekt koji mijenja živote ljudi godinama, ove godine je promijenio i moj život za 180 stupnjeva.”

Video link finala:

https://www.rtl.hr/sadrzaj/nina-je-izgubila-623-kilograma-setala-je-svaki-dan-30-do-40-kilometara_899082.html

Video link ulaska u show:

https://www.rtl.hr/sadrzaj/nina-bandic-za-rtlhr-cilj-mi-je-smrsavjeti-60-kilograma_877690.html

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button