Crna kronika

Sinjanka otuđila mobitel vrijedan 3.500,00 kuna

U policijskoj postaji Sinj je provedeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom. Utvrđena je sumnja da je 18. travnja u trgovini u Sinju 35-godišnjakinji otuđila mobitel vrijedan 3500 kuna. Mobitel je pronađen i vraćen vlasnici, a protiv 41-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava.

Izdvojeno:

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je prijetnja, oštećenje tuđe stvari, teška krađa i krađa.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, zabilježeno je pet prometnih nesreća, od kojih dvije s materijalnom štetom. Tri osobe su lakše ozlijeđene.

Prilikom privođenja napao policijsku službenicu

Sinoć u 1.20 sati prilikom obilaska grada, policijski službenici su u Zagrebačkoj ulici u Makarskoj uočili da 20-godišnjak sprječava 32-godišnjaka u narušavanju javnog reda i mira. Prilikom njihovog dolaska, 32-godišnjak je pokušao pobjeći, kojom prilikom je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Policijski službenik ga je sustigao, nakon čega je uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje) priveden u policijsku postaju. Za vrijeme privođenja 32-godišnjak je nastavio vrijeđati policijske službenike, a dolaskom u policijsku postaju je napao policijsku službenicu, koju je udario nogom u lice. Pružena joj je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. 32-godišnjak je uhićen i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

25-godišnji njemački državljanin ozlijeđen u nesreći na moru

Jučer oko 11 sati je zaprimljena dojava da je liječničku pomoć na Hitnom kirurškom prijemu KB Split zatražio strani državljanin, ozlijeđen u padu s vodenog skutera.

Postupajući po navedenoj dojavi, utvrđeno je da se radi o 25-godišnjem njemačkom državljaninu, koji je teško ozlijeđen i zadržan na bolničkom liječenju.

Prema prikupljenim informacijama, 25-godišnjak je ozlijeđen kada se prilikom vožnje, kod gradske luke u Splitu, sudario s drugim vodenim skuterom.

Obavljen je očevid, a o događaju je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Krađa novca: osumnjičen 46-godišnjak

Policijski službenici Policijske postaje Makarska su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 2/3. rujna u salonu u Makarskoj 27-godišnjaku otuđio novac u iznosu od oko 4200 kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Povezani članci

Back to top button