SportTeme

Sinjske mažoretkinje dvostruke europske prvakinje i viceprvakinje

Sinjske mažoretkinje pod vodstvom trenerica Vesne Samardžić i Tee Pavić  sudjelovale 24. Europskom prvenstvu u mažoret plesu koje se od 20.10 do 22.10 održalo u Poreču u organizaciji Hrvatskog saveza mažoretkinja HRSAMa pod vodstvom gde. Marine Mihelčić i europske mažoret asocijacije NBTA Europe.

Na Europskom prvenstvu natjecalo se 600 mažoretkinja iz 8 europskih zemalja, osim Hrvatske natjecale su se i mažoretkinje iz Bugarske, Češke, Francuske, Italije, Rumunjske, Rusije i Slovenije.

Sinjske mažoretkinje ponovno su obranile naslov Europskih prvakinja i postale prvakinje Europe u dvije kategorije i u jednoj kategoriji viceprvakinje Europe.

Zlato su osvojile seniorke u kategoriji Paradna grupa kojima je ovo 10 naslov europskih prvakinja u ovoj kategoriji te ih s pravom i ponosom volimo nazvati “Kraljice parada”, zatim juniorke u kategoriji Tradicionalni pom poni, kojima je ovo drugi uzastopni naslov u ovoj kategoriji, a srebro su osvojile i u kategoriji Paradna grupa.

“Malo je reći da smo ponosni na sve naše cure i trenerice i na to što su i ovaj put obranile naslov europskih prvakinja, pogotovo nam to puno znači nakon duge dvije godine pauze bez natjecanja i svega što se odvijalo tijekom pandemije.

Bilo je divno ponovo osjetiti čar ovako velikog natjecanja i ponovno odmjerit snage s našim europskim rivalima i s ponosom u srcu predstavljati svoju zemlju i svoj grad.

Od srce iskrene čestitke i svim ostalim timovima članovima hrvatske mažoret reprezentacije na osvojenim medaljama, a veliko bravo i za organizatore natjecanja i sve one koji su omogućili da se ovo natjecanje održi, na čelu sa gđom. Marinom Marina Mihelčić .

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button