Sport

Sinjske mažoretkinje i twirlerice na državnim prvenstvima u Požegi

https://www.facebook.com/sinjske.mazoretkinje

Dragi naši prijatelji i pratitelji Sinjske mažoretkinje sastavi mini mažoretkinja, kadeta, juniora i seniora, krenuli su na put u Požegu gdje će se od 1.4 do 3.4 održati 25. DP u mažoretu plesu i 22. DP u Twirlingu, a na kojem će se natjecati mažoretkinje i twirleri iz 19 klubova.

Na DP pod vodstvom trenerica Vesna Jukić-Bračulj Samardžić i Tee Pavić Tea Milanović-Litre nastupit će se ukupno 106 sinjskih mažoretkinja i twirlerica, koje će izvesti ukupno 30 koreografija u različitim disciplinama twirlinga i mažoret plesa.

Nakon teških i izazovnih vremena proizašlih iz pandemije Covida 19, iskreno i od veselimo se ovom DP i susretu s našim kolegicama iz drugih mažoret i twirling klubova, svim klubovima želimo sretan put u Požegu i uspješno natjecanje, a domaćinima Požeške mažoretkinje i Twirling klub Požega od želimo da i organizacijski
sve protekne u najboljem redu, u što niti malo ni ne sumnjamo.

Iskreno se zahvaljujemo roditeljima naših mažoretkinja na moralnoj i financijskoj podršci jer bez vas, sve ovo ne bi bilo moguće, kao i našem Gradu Sinju i gradonačelniku Miro Bulj na financijskoj podršci, te općinama Dicmo i Otok , a veliko hvala i našim vozačima Brat Reisen Alen Barać i Feđi.

Našim mažoretkinjama i twirlerica od želimo da maksimalno daju sve od sebe i da na najbolji mogući način pokažu što su to mukotrpno stvarale s svojim trenericama u proteklom razdoblju, te da najbolji mogući način predstave naš Grad Sinj.

Prvi dan natjecanja je iza nas, naše cure natjecale u su se u Twirlingu, te su ostvarile slijedeće rezultate.

🥇 Marija Perić Solo 2 štapa B juniori
🥇 Josipa Perić Propisani solo
🥇Sara Poljak Solo B juniori WBTF
🥈Lana Trgovac Propisani solo
🥈Indi Rogošić Solo 2 štapa B seniori
🥉Mia Laco Propisani solo
🥉 Barbara Bazo Freestayle B seniori
🥉Ejla Ivković Freestayle B juniori

Bravo za sve 🥰

Danas su na rasporedu mažoret kategorije, odnosno naši prvi grupni nastupi.

Povezani članci

Back to top button