Vijesti

Sinjske mažoretkinje i Twirling klub Sinj su u četvrtak 20.06. u Gradskoj dvorani Ivica Glavan Ićo održali svoj Završni plesni koncert za plesnu sezonu 2023/2024.

Nastupale su sve dobne skupine Sinjskih mažoretkinja i twirlerica, od najmlađih mini mažoretkinja, pa do najstarijih seniorka pod vodstvom trenerica Vesne Samardžić, Tee Pavić i Antonele Maganić, a koje su mnogobrojnoj publici prezentirale solo, duo i grupni program s ukupno 21 koreografijom.

Na početku koncerta posebno su nagrađene dvije mažoretkinje maturantice Laura Skejo i Nina Maria Runje kojima su trenerice uručile prigodne poklone i zaželile m sve najbolje u budućem životu, s željom da bar još neko vrijeme ostanu mažoretkinje, a posebno su nagrađene i dvije mažoretkinje koje su slavile rođendan Dea Poljak i Marta Klapež.

Na kraju koncerta svima su podijeljena priznanja za sezonu 2023/2024, te je zajednički otplesana koreografija Rim Tim Tagi Dim.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim mažoretkinjma, twirlericama i trenericama na uloženom radu i trudu kroz cijelu godinu, kao i obiteljima naših mažoretkinja i twirlerica na podršci u radu, hvala svima od srca.

Već sutra naše mažoretkinje i twirlerice očekuju nova uzbuđenja i to na Regionalnom natjecanju u Mažoret plesu i Twirlingu koje će se održati u Kaštel Starom gdje će se predstaviti s ukupno 158 mažoretkinja.

foto by Roko Pavlinušić

LP Sinjske mažoretkinje

Vesna Samardžić

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button