Vijesti

Sinjske mažoretkinje na 22. Europskom prvenstvu dvostruke viceprvakinje Europe

notice by Davorka Dukić

Sinjske mažoretkinje na 22. Europskom prvenstvu u mažoret plesu koje se proteklog vikenda održavalo u Poreču osvojile su dvije srebrene medalje u kategorijama Paradna grupa juniori i seniori i tako postale dvostruke viceprvakinje Europe.

Na Internacional kupu koje se održavalo paralelno s EP naše mažoretkinje su osvojile dvije medalje u kategoriji Tradicionalni mažoret ples kadeti i juniori, zlatnu medalju osvojile su kadetkinje, dok su juniorke osvojile srebro.

Vezano za EP možemo reći da su naše juniorke u Paradnoj grupi uistinu zaslužile srebrenu medalju, no za seniorke možemo iskreno reći da smo nakon izvrsno odrađene koreografije iskreno očekivali zlato i obranu prošlogodišnjeg naslova europskih prvakinja, no na našu žalost to se nije dogodilo, jer ovaj put je bilo očito da najbolji tim nije pobijedio, tako da uistinu možemo reći da je ovo za nas srebro zlatnoga sjaja.

No bez obzira na to što ovaj put nisu zlatne iznimno smo ponosni na sve naše cure i ostvarene rezultate jer biti drugi u Europi nije mala stvar, isto tako ponosni smo i na cijelu hrvatsku mažoret reprezentaciju, a posebno na naš zajednički trofej za najbolju fair play ekipu na natjecanju.

Posebnu čestitku upućujemo gđi.Marini Mihelčić i Požeškim mažoretkinjama na izvanrednoj organizaciji ovog natjecanja, odradili ste ogroman posao, veliko bravo za sve vas.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button