Sport

Sinjske mažoretkinje sudjelovale na Europskom kup natjecanju u twirlingu i mažoret plesu Eurotwirl 2022. u Španjolskoj

Sinjske mažoretkinje proteklog su vikenda sudjelovale na Europskom kup natjecanju u twirlingu i mažoret plesu Eurotwirl 2022, koje je se održalo u Španjolskoj u gradu Blansu pored Barcelone, u organizaciji svjetske twirling organizacije WBTF, a na kojem se uz twirling discipline, po prvi puta natjecalo i u mažoret disciplinama.

Sinjske mažoretkinje natjecale su se u disciplinama Military Corps juniori, Tradicional corps juniori i Tradicional corps seniori, te su u sve tri kategorije osvojile drugo mjesto.

Sinjske mažoretkinje na ovom natjecanju predstavljalo je ukupno 38 mažoretkinja juniorskog i seniorskog uzrasta, koje su na daleki put išle pod vodstvom trenerica Vesne Samardžić i Tee Pavić, te u pratnji mama Jelene Runje i Anke Vučković, kojima se ovim putem zahvaljujemo na pomoći oko naših cura.

” Ovim putem zahvaljujemo se svim našim cura i trenericama na lavovski odrađenom poslu, uz sve lijepe trenutke, bilo je tu i nepredviđenih i iscrpljujućih situacija koje se znaju dogoditi na ovako dalekim putovanjima, no kao i uvijek do sad, naše cure su to sve uspješno odradile i sretno se vratile svojim kućaman uz zagovor naše Gospe Sinjske, što je na kraju i najvažnije.

Veliko hvala i svim našim roditeljima na podršci u radu, kako moralnoj tako i financijskoj, kao i gradu Sinju na financijskoj potpori, jer bez vas ne bi bili u mogućnosti realizirati odlazak na ovako daleko natjecanje.

Hvala i našem sponzoru Cetina na još jednoj donaciji vode, koja nam je puno značila na ovim velikim vrućinama.

Sada našim curama slijedi kratki odmor, a onda krećemo s nastupima za Dane Alke i Velike Gospe od kojih je za nas centralni događaj 3.8. kada ćemo proslaviti 25. rođendan Sinjskih mažoretkinja i održati tradicionalnu dvadeset petu po redu Večer Sinjskih mažoretkinja i gostiju, a nakon toga nam slijedi početak priprema na EP u mažoret plesu koje će se održati sredinom listopada u Italiji u gradu Lignanu.”

LP Vesna Samardžić Sinjske mažoretkinje

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button