Sport

Sinjske twirlingašice osvojile su dvije zlatne i jednu brončanu medalju

U subotu 21.11.2020. članovi Twirling kluba Sinj sudjelovali su na natjecanju Dalmacija Dance Trophy u Splitu, koje je se u organizaciji PK Lambada održalo po svim epidemiološkim mjerama u dvorani Gripe.

Nakon točno godinu dana od DP u twirlingu za 2019. godinu koje je se također održalo u Splitu, konačno su sinjske twirlingašice ponovno osjetile čar natjecanja.Prije mjesec dana održalo se i DP u Twirlingu u Požegi kojeg su sinjske twirlingašice nažalost propustile, zbog velikog broja samoizolacija u klubu u tom trenutku.

Sinjske twirlingašice osvojile su dvije zlatne medalje i to za kategorije Team juniori i to u sastavu Borna Vučković, Laura Skejo ,Lucija Tomašević, Lana Mandac i Petra Mandac i Duet twirling juniori – Sara Poljak i
Lana Silić, te jednu brončanu medalju u kategoriji Freestyle parovi seniori – Lana Mandac i Petra Mandac“Ovim putem čestitamo našim natjecateljicama i trenericama Vesni Samardžić i Tei Pavić na postignutim rezultatima , te im se zahvaljujemo na ustrajnosti u radu u ovim teškim vremenima za sve nas, a jedno veliko hvala i roditeljima naših cura na povjerenju i tome što vjeruju u svoju djecu i podržavaju njihov i naš rad.

Povezani članci

Back to top button