Vijesti

Sinjski HDZ – “Čestitka Sinjskim padobrancima!”

Čestitku Sinjskog HDZ-a koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina s prigodnom fotografijom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Čestitamo padobrancima Aerokluba Sinj na naslovu ekipnih prvaka Hrvatske u padobranskim skokovima, kao i Zlatku Ugrinu na izvrsnom 3. mjestu u pojedinačnoj konkurenciji. Uspjeh je tim veći, jer je ovo treća titula državnih prvaka zaredom, a ukupno četvrta u 6. godina natjecanja u ovakvom formatu, što je sve potvrda izvrsnih rezultata rada Aerokluba Sinj, na čelu s predsjednikom Zvonkom Kovačevićem-Kovom.

 

Posebno čudi što već treću godinu na ovakav izniman uspjeh državnih prvaka koji dolaze iz našega grada, izostaje barem kurtoazna čestitka gradonačelnika Mira Bulja. Svojedobno, kad nije organiziran doček zlatnih vaterpolista na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, gradonačelnik Bulj kritizirao je zagrebačkog gradonačelnika Tomaševića, poručivši da će on organizirati doček, a evo vidimo – sinjski trostruki uzastopni državni prvaci ostaju bez čestitke vlastitog gradonačelnika, kamoli svečanog prijama ili novčane nagrade, što je bio slučaj kod drugih sportskih kolektiva kada su donosili zlatne medalje u Sinj.

Zašto je tome tako – ne znamo, jednako kao što ni  danas ne znamo zašto gradonačelnik Bulj nije svojedobno čestitao 40. rođendan Sinjskim Maliganima?!

 

Ostajemo u nadi da će barem ove riječi biti poticaj da se ispravi nepravda prema Sinjskim padobrancima koji ponosno predstavljaju svoj grad diljem Hrvatske, a što je sve prepoznala i Splitsko dalmatinska županija dodijelivši im županijsku kolektivnu nagradu prošle godine u prigodi proslave Dana Županije i blagdana Sv. Jeronima.

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button