Politika

Sinjski HDZ – “Potop Mira Bulja i njegovov koalicijskog partnera SDP-a u Sinju”

Priopćenje Gradske organizacije HDZ Sinj koje potpisuje predsjednik Igor Vidalina s prigodnom fotografijom prenosimo izvorno i u cijelosti:

Jučer su u na području Grada Sinja provedeni izbori za Hrvatski sabor.

Građani Sinja s ogromnih 4709 glasova  iskazali  su punu potporu HDZ-u i Andreju Plenkoviću u dosadašnjem radu, te dali neupitnu potporu za sastavljanje Vlade RH i  omogućavanje daljnjeg razvoja naše Domovine kao i boljeg života za sve hrvatske građane.

Sinj je i na ovim izborima rekao DOSTA neradu, nezakonitostima i cirkusu koji je u naš Grad prije tri godine donio Miro Bulj sa svojim koalicijskim partnerom SDP-om u Sinju.

Tome u prilog govori ogromna pobjeda HDZ-a s blizu 1700 glasova razlike u odnosu na Mira Bulja, koji je od 22 biračka mjesta, imao glasova više samo na Suhaču iz kojeg dolazi.

Također smo ponosni i na 2718 glasova razlike nad sinjskim SDP-om, a posebno na činjenicu da je HDZ  nadmoćno pobijedio i na oba biračka mjesta u Glavicama iz kojih dolazi rušitelj Ustava i predvodnik potočića nepravde i mulja, Zoran Milanović.

Dragi članovi i simpatizeri, poštovane sugrađanke i sugrađani  hvala Vam na ukazanom povjerenju nadamo se da ćemo iduće godine zajedno s vama, nakon punih 20 godina preuzeti odgovornost i  povjerenje za upravljanje našim predivnim Gradom Sinjem.

Neka Hrvatska i Sinj i ubuduće budu naš zajednički izazov, a neka nas u sve izazove koji su pred nama –  povede Andrej Plenković.

Hvala svima!

GRADSKI ODBOR HDZ-a SINJ

Igor Vidalina, predsjednik

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button