Politika

Sinjski SDP – Tko je odgovoran za komunalni nered i naplatu parkinga na Dane Alke i Velike Gospe?

Nikola Vučković predsjednik sinjskog SDP-a uputio je priopćenje za javnost u kojem se osvrće na komunalni nered i naplatu parkiranja na Dane Alke i Velike Gospe.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Alkarske su svečanosti za nama i nažalost, moramo reći da nas žalosti slika grada i komunalni nered koji već tradicionalno vlada u najsvečanije dane. Pri tome se jedna svar posebno neugodno isticala. Radi se o tome da su svi posjetitelji našega grada, gosti, hodočasnici i ostali bili, zapravo, žrtve reketa ako su poželjeli parkirati vozilo na dan Alke ili Velike Gospe. Svuda, pa tako i kod nas nedjeljom, praznikom i radnim danom nakon 21 sat nema naplate parkiranja. To nije bio slučaj za navedene dane u Sinju, jer smo svi mogli, na većim prostorima, zelenim površinama i školskim igralištima vidjeti osobe u reflektirajućim prslucima koje su vršile naplatu parkiranja. Pri tome ne izdavajući nikakav račun, već nekekav blok papirić. Naše sugrađane, a i goste sigurno bi zanimalo tko je donio takvu odluku i da li tvrtka u vlasništvu grada koja se bavi naplatom parkiranja, posluje „na crno“ bez valjanog računa i fiskalizacije?! Zanimljivo bi bilo i znati koliko je novca u te dane  utrženo, gdje je on završio te koliko je plaćeno poreza? Ne očekujemo da će itko odgovoriti na ova pitanja, jer u Sinju već duže vrijeme nema vlasti, a vodeći ljudi grada rješavaju svoje privatne, a ne nagomilane javne probleme. Šteta što nekoć pitomi i gostoljubivi grad šalje ovakvu sliku u javnost, kada bi se trebao predstaviti u svom najboljem svjetlu.

S poštovanjem!

Predsjednik GO SDP Sinj
Nikola Vučković, struč.spec.ing.,v.r

Povezani članci

4 Komentara

  1. G. Nikola Vučković uputio priopćenje za javnost!!! I kaže kako ne očekuje od gradske vlasti da će dobit odgovor na ovo pitanje. Pa dobro g. Vučkoviću, predstavljate li vi nekoga ili nešto u ovom gradu? Pa nemojte slati nekakva priopćenja za javnost nego pošaljite upit odgovornima u gradu, pa nam onda javno iznesite tko je naplatio parking, je li to bilo legalno, koliko je novca utrženo i koliko je grad (ako je) utržio od tog harača!

  2. Bitno da se gospodin nakitio titulama,a ne zna ni koga ni što predstavlja.Rijetko nesposoban lik.

    1
    1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button