Politika

Sinjski „uhljebi zaradili“ prvih 40.000,00 kuna

Bliži se mjesec dana od kada je gradonačelnica Kristina Križanac razvlastila svoje dogradonačelnike Zlatka Ugrina i Denisa Glavana sa svih obveza i funkcija u Gradu Sinju.

Ugrin i Glavan su jedinstven primjer u Hrvatskoj da dolaze na „posao i nešto kao rade“ i za to primaju do 20.000,00 kuna bruto svaki mjesečno. Je li oni rade po nalogu dr. Jadrijevića i „špijuniraju“ gradonačelnicu Kristinu Križanac ili imaju neki drugi obim posla za sada je nepoznato široj sinjskoj javnosti. Navodno se većinu vremena zaključaju u jednu kancelariju i „rade“, ali za Grad Sinj ne mogu raditi išta službeno, jer su razvlašteni.

Lako je kada hodaju po gradskoj upravi i susretnu nekoga i pojasne što rade i kako im je. Ali kada hodaju Sinjem, kako tada objasne našim sugrađanima što rade svaki dan, kako objasne nezaposlenima koje oni stvaraju već deset godina s NL dr. Jadrijević u Sinju, umirovljenicima s malim penzijama, radnicima koji moraju odraditi svoju plaću, prijateljima, rodbini, susjedima, kako njima objasne da ne rade, a svi nabrojani ih plaćaju do 20.000,00 kuna mjesečno. Teško, ali ih očito nije briga, jer da imaju imalo obzira prema građanima i političke korektnosti, dali bi ostavke prvi dan kada ih je Gradonačelnica razvlastila.

Kažu dogradonačelnici Glavan i Ugrin da su ih građani izabrali. Na sreću nisu. Njih je izabrao dr. Jadrijević i on ih treba javno pozvati na ostavke i da odustanu od ovog suludog i gramzivog uzimanja plaća od Grada Sinja i građana za svoj „nerad“ ili ih se dr. Jadrijević mora javno odreći.

Nemojte zaboraviti da na glasačkom listiću sinjani zaokruživali Kristinu Križanac i Ivanu Pavić u drugom krugu. Ni jedan sinjanin nije zaokružio Glavana i Ugrina jer nije ni mogao, oni su i tada i sada bili i ostali nečiji „politički privjesak“, sada preskup Gradu Sinju.

Sada su „Dani Alke i Velike Gospe“ i većini sinjana je koliko toliko skrenuta pažnja od ovakvih i sličnih tema i problema. No tu smo mi da Vam ukažemo i podsjetimo na ovaj slučaj i da u ime javnosti pitamo dogradonačelnike što su dobro učinili ovaj srpanj za naš Sinj.

Dapače pitati ćemo ih svaki mjesec i zbrajati mjesečno kune koje im Grad Sinj isplaćuje s osnove plaće.

Da podsjetimo da je „sinjski tribun“ i gradski vijećnik Miro Bulj NL dr. Jadrijevića na sjednici vijeća nazvao „udruženi zločinački poduhvat“ za grad Sinj.

Video iz stožera NL dr. Jadrijevića 2013.g.:

https://www.bing.com/videos/search?q=glavan+pobjeda&&view=detail&mid=A8A2BEC22C8269448106A8A2BEC22C8269448106&&FORM=VRDGAR

 

Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. Ne razlikuju se ovi odbačeni uhljebi od onih neodbačenih po radnom učinku.

  11
  3
 2. Kristina, gledaj prove, otvaraj izložbe, biraj savjetnike, lažno se smješkaj. Valjda ćeš skupit koji glas. Ideš ti do nove godine ća, a s tobom i tvoji “savjetnici”. Ludega li grada.

  14
  3
 3. Dva pitanja: 1. Kako su to Visoko potkrovlje, Inero i Lavčević i gradska uprava izračunali da halu mogu napravit za 20 milijona a Kamgrad za 30?
  2. Tko je iz gradske uprave javio Kamgradu da stavi basnoslovnu cijenu?

  12
  1
 4. Navodno se većinu vremena zaključaju u jednu kancelariju i „rade“…….

  Kad će filmić u javnost????

  8
  3
 5. Po autoru ovoga članka zgleda da su ova dvojica krivi za sve loše u ovome gradu? Sve dok interesne skupine budu vodile grad (ili preciznije, podređivale ga sebi) neće biti ništa konkretno od nas! Krenimo iz osnovne škole, (otud sve polazi naopako), preko srednje, fakulteta (splitskih, zagrebačkih, mostarskih), uvijek prevladaju interesi pojedinih struktura, nikad puka Cetinskog kraja!

  11
  6
 6. Upravo čitam i gledam komentare i ljude… I nek mi netko kaže jel u ovom tekstu igdje napisana iti jedna laž ili se radi o činjenicama.. Znači gospodo samo napišite jel u ovom tekstu iznesena iti jedna laž i ja vam vjerujem

  6
  4
 7. Neman stavi i 3. Pitanje:
  Zašto se Kamgrad nije javio na novi natječaj, kako su to papiri 45 dan stali po ladicama, šta mislili su provest ćemo mi nabavu u miru, vijećnici su glupi.

 8. Marko tzv. pravo na rad u hr imaju isključivo neradnici tj. svi oni koji primaju placu od države, zaštićeni su ko lučki medvidi. Otkaz niko ne može dobiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close