TemeVijesti

Ski Alka na Kupresu

Ski klub „Sinj“ je na svojim facebook stranicama objavio zanimljivu informaciju o održavanju prve Ski Alke na Kupresu u siječnju 2020.g. Objavu prenosimo u cijelosti:

Čast nam je obavijestiti sve ljubitelje skijanja iz Dalmacije kao i šire regije da će se u sklopu bogatog programa ovosezonskog izdanja ”Dal Ski ’20” u dane 25.-26.01.2020. godine na Kupresu po prvi puta u povijesti održati SKI ALKA.

Proteklih par mjeseci su trajali intenzivni dogovori između Asocijacije Dal Ski, Tehničkog organizatora SK ”Nordis” i Ski kluba ”Sinj” oko ovog projekta. Zamišljeno je i na koncu dogovoreno da SKI ALKA bude produžena ruka tradicionalne Viteške igre, te da se sa SKI ALKOM dodatno promovira i sama SINJSKA ALKA.

Utrka će biti organizirana u sklopu cjelokupnog programa ”DAL SKI ’20”, a prema vremenskom rasporedu i pravilima koji će naknadno biti objavljeni.

Suorganizator unutar asocijacije Dal Ski koji će preuzeti dio vezan za SKI ALKU će biti Ski klub ”Sinj”. Organizacija ove utrke je naravno podržana i od strane Viteškog Alkarskog Društva iz Sinja.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Ski klub Sinj? A di treniraju? Niz šimce svake tri godine dva dana? Bože sačuvaj, al se i za ovo daju novci iz proračuna da bi se novci trošili u drugoj državi?

    4
    1
  2. Da SKI ALKA! I to radi promocije na Kupresu a Sinj je poznat po skijanju, jedva bi nas dočekali u Vengenu, Lake Luisu. Je li međunarodna ili za “od kolina sinjane”, na moto ski ili SKI alkar mora imat svoju mažu slame a SKI momak je dovlači na vrh briga? Štiti li tko brend Alke od ovakvih smijurija?

    4
    3
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button