Vijesti

Sožer CZ Sinj – obilježavanje blagdana „Svih svetih i Dušnog dana“ u epidemiološkim uvjetima

Zbog nepovoljne  epidemiološke situacije na području Grada Sinja  obilježavanje  predstojećeg blagdana „Svih svetih i dušnog dana“ održati će bez uobičajenog službenog programa i protokola.

Tako će delegacija Grada Sinja prevođena gradonačelnicom Kristinom Križanac tijekom sutrašnjeg dana položiti vijence i zapaliti svijeće  na Središnjem križu na groblju Sv. Frane, na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u „Spomen parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata“ (ispred zgrade Gradske uprave), na grobu pokojnog gradonačelnika Ivice Glavana na groblju Svetog Roka u Udovičićima, kao i na grobu bivšeg gradonačelnika Nikole Tomaševića u Brnazama.

Koristimo prigodu pa pozivamo građane da daju svoj doprinos te počast i pijetet svojim pokojnicima izraze molitvom od kuće, a ako već planiraju posjet grobljima da to urade tijekom cijelog tjedna uoči i iza samog blagdana uz obavezno korištenje maski za lice ili medicinskih maski prilikom ulaska na groblja i boravka na njima, te držanje propisanog razmaka.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button