Vijesti

Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj – dvije učenice plasirale se na državno natjecanje Worldskills Croatia

http://www.ss-strukovna-banajosipajelacica-sinj.skole.hr/

Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj ima dvije učenice koje su se plasirale na državno natjecanje Worldskills Croatia u Zagrebu.  Na izlučnom međužupanijskom natjecanju učenice trećeg razreda frizera i kozmetičara, Kata Pudar i  Lucija Balajić Krivo,  ostvarile su plasman  u  disciplini Frizerstvo – izrada vjenčane frizure i u disciplini  Kozmetička njega – klasična njega lica i masaži tijela.

 

Učenica Kata Pudar, dijelila je drugo i treće mjesto u kategoriji Frizerstvo te se plasirala na državno natjecanje Worldskills Croatia u pratnji mentorice Antonie Bikić Šušnjara.

Učenica Lucija Balajić Krivo  u disciplini  Kozmetička njega sa osvojenim četvrtim mjestom  također se plasirala na državno natjecanje Worldskill Croatia u  pratnji mentorice Jelene Poljak.

Zbog epidemijoloških mjera, natjecanje se odvijalo preko Zoom platforme.

Rezultati natjecanja su samo nastavak prošlogodišnjeg dobrog plasmana i  potvrda stalnog ulaganja i moderniziranja u školske kabinete koji su opremljeni po najvišim standardima struke, te poticanje profesora na konstantno stručno usavršavanje. Želja škole je podizanje strukovnih zanimanja na višu razinu, te pružanje vrhunske izobrazbe našim sadašnjim i budućim učenicima.

Posebnan naglasak kod obrtničkih zanimanja je odlična suradnja škole sa mentorima u frizerskim i kozmetičkm salonima  u kojim naši učenci obavljaju stručnu praksu te im se ovim putem i zahvaljujemo na tome.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button