PolitikaTeme

„Srušio“ se MOST Mira Bulja u Sinju

Na početku 20. Sjednice Gradskog vijeća Sinja dostavljena je službena informacija da dosadašnji vijećnici kluba MOST-a, Joško Kontić i Ante Šušnjara napuštaju klub i da prelaze u nezavisne vijećnike. Ovim osipanjem, klub vijećnika MOST-a je trenutno najmanji klub u Gradskom vijeću Grada Sinja i jedva ima dostatna tri člana od 21 vijećnika koliko broji vijeće.

Prave razloge odlaska iz kluba MOST-a, doajena sinjske politike, bivšeg saborskog zastupnika i kandidata MOST-a na proteklim izborima za gradonačelnika Sinja, koji je ujedno bio u ovom sazivu i predsjednik Gradskog vijeća Sinja godinu dana do podnesene ostavke, Joška Kontića i njegovog kolege Ante Šušnjare javnost službeno nije dobila.

Još jednom se dokazalo da glas građana za Mira Bulja nije siguran glas za program za koji se zalaže isti, jer u prijašnjem sazivu tako je i došlo do većine, kad je od njega otišao Žarko Delić-Maći, tada njegova desna ruka i podržala većinu kojom je dr. Jadrijević vladao u Sinju. Sadašnja lista dr. Jadrijevića je isto u problemima jer je lista sa sedam spala na četiri vijećnika, dvoje su otišli u nezavisne vijećnike, a usluga Žarka Delića-Maćija dr. Jadrijević se formalno „odrekao“ nakon njegovog napada na vijećnicu Ivanu Šabić.

Miro Bulj i MOST je u ovom novom sazivu sada javno podržao dr. Jadrijevića i prvi proračun u ovom mandatu, ali ta potpora je trajala samo godinu dana.

Stoga, vijećnik Miro Bulj će morati podići razinu rada svoga kluba i manje se baviti ”visokom” politikom, a više problemima građana grada Sinja koji su mu i dali podršku na samome početku kako mu ne bi otišla i preostala dva vijećnika koja su trenutno uz njega.

Povezani članci

3 Komentara

  1. Ništa čudno! Za jednog plus, ako ostane u politici, za drugog veeeliki minus. Zna se tko od njih dvojice zna znanje.

    12
    1
  2. Čekamo izlazak prljavog rublja od ova dva doajena….

    8
    3
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button