SportTeme

Stipe Grčić više nije trener seniorske momčadi Junaka

Stipe Grčić više nije trener seniorske momčadi NK Junak Sinj. Nakon domaćeg poraza protiv Hrvatskog Dragovoljca, Stipe je podnio neopozivu ostavku na mjesto glavnog trenera. Uprava Kluba, svjesna svih okolnosti, bila je spremna pružiti mu podršku, ali trener je smatrao kako je došlo do određenog zasićenja te kako momčad treba “razdrmati” i kako je nužan pozitivni šok. Također, Stipe se zahvalio igračima, kao i svima u Klubu i Junaku zaželio uspješan nastavak sezone. Posebnu zahvalu uputio je navijačima koji su bili Junakov dvanaesti igrač ističući Maligane koji su uz njih bili i na većini gostovanja.

Stipe Grčić je s Junakom osvojio dvije godine zaredom naslov jesenskog prvaka i prvaka 3.HNL Jug, a Klub je preuzeo u teškim trenucima kada je bio na rubu ispadanja iz lige. Ove godine, kroz kvalifikacije, Junaka je uveo u dugo željenu 2.HNL čime je zadužio Klub i iskreno mu zahvaljujemo na tim lijepim trenucima.

Stipe, sretno ti u nastavku trenerske karijere i još jednom, hvala na svemu 💙

Povezani članci

Komentara

  1. Došlo do zasićenja? Pa tek je odigrano dvi utakmice i provedeno 5 treninga od toga 3 bez pola ekipe zbog virusa. Iz kojeg grma će iskočit zec.

    6
    1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close