Sport

Stipe Perić novi predsjednik NK Junak

Danas je u Plavom salonu Gradskog stadiona održana Izborna Skupština Nogometnog kluba Junak, novi predsjednik je Stipe Perić.

Junak je napokon za svoj 103 rođendan dobio čelnog čovjeka, nakon što ga je bivši predsjednik Dujo Maleš i NL dr. Jadrijevića praktički ostavila na „cjedilu“ i nisu mu „dopustili“ da nakon osvajanja titule prijeđe u 2 HNL ligu.

Stipe Perić je svoju nogometnu karijeru počeo u Junaku, zatim je uspješno nastupao za Split, Uskok, Hrvace, OSK i Tekstilac, a jedno vrijeme igrao je u Hercegovini. Bio je i pomoćnik trener Junaka. Perić je vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću Sinja.

Zanimljivo je napomenuti da je Stipe Perić predložio amandman na Proračun Grada Sinja za 2019.g. Projekt „Izgradnja velikog igrališta sa umjetnom travom uz Gradski stadion NK Junak te uređenje popratnih objekata“ u iznosu od 1.000.000,00 kn koji je usvojen, a kojeg NL dr. Jadrijevića nije htjela prihvatiti. Već tada se rezultatski predviđala uspješna sezona Junaka koja je i s ovim amandmanom trebala pomoći Junaku u njegovom boljitku. Do današnjeg dana po ovom pitanju je jako malo napravljeno. Na novom je predsjedniku da konsolidira redove i krene sa spremnim timom u novu sezonu.

 

Što će biti sa drugim sportskim brendom KK Alkarom i tko će preuzeti Alkar, kojeg je napustio Denis Glavan „dogradonačelnik“ Sinja, još nije poznato.

Povezani članci

4 Komentara

  1. “Također smatram izuzetno važnim da nakon podnesenih ostavki u sportskim
    klubovima promijenim dosadašnju praksu na način da politika više ne određuje
    uprave sportskih klubova već upravljanje sportskim klubovima bude povjereno
    sportskim entuzijastima i sportskim znalcima.”
    E jesi ga našla svaka ti čast

  2. Miljon kuna za umitnu travinu, to je bitno za pokojni Sinj

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button