Vijesti

Štrajk je gotov, sutra počinje normalna nastava za sve

Štrajk zaposlenika u osnovnim i srednjim školama te nenastavnog osoblja u RH je završio. Sindikati su se dogovorili s Vladom oko ponude. Tu ponudu ipak neće staviti na referendum jer je smatraju da je dovoljno dobra i da nema potrebe za referendumom. Nastava se od sutra 3. prosinca počinje normalno održavati u svim školama Cetinske krajine, neke škole su i na svojim internet stranicama objavile i da prijevoz autobusima ide po ustaljenom raporedu.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Tko je ovdje koga prevario neznam-znam,, ali znam da su učiitelji popušili, izneredili su se svojim ponašanjem i kako će sada uzdignutim čelima na oči roditelja i djece sada doć i objasniti im neke stvari. Neznam!

  2. Odlikaš, imaju učitelji svoje vođe i zastupnike na čelu sindikata još od merune Jugoslavije, kvazi demokrati i licemjeri. Kad se trebalo sakrit iza nastavnika i ostalih dali su im “referendum” a sada kad je dogorilo do nokta i kad im je politika obećala a i dala ko zna što, “referendum” ne triba. Autoritet i poštovanje ne može se steći nikakvim uredbama vlade nego dosljednošću, stručnim radom koji proizvodi izvrsnost.

Back to top button