Vijesti

Studentima besplatne karte i za vrijeme ispitnih rokova

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj donio je Odluku o refundiranju troškova autobusnog prijevoza redovitim studentima s područja Grada Sinja tijekom nastave i ispitnih rokova u lipnju i srpnju 2023. , sukladno kalendaru nastave splitskog sveučilišta za 2022./2023. akademsku godinu.

Tom Odlukom Grad Sinj osigurava  sredstva za refundiranje troškova autobusnog prijevoza na redovitim linijama prijevoznika na relaciji Sinj-Split u visini 100% iznosa cijene vozne karte redovitim studentima s prebivalištem na području Grada Sinja tijekom nastave i ispitnih rokova u lipnju i srpnju 2023.

Studenti koji ostvaruju pravo na refundaciju autobusnog prijevoza mogu izabrati autobusnog prijevoznika koji ima odobrenje za javni linijski prijevoz na relaciji Sinj-Split.

Za ostvarivanje prava na refundiranje troškova prijevoza iz članka 1. ove Odluke, studenti podnose Gradu Sinju Zahtjev na posebnom obrascu uz koji prilažu potvrdu fakulteta s dokazom o nastavi u lipnju ili nadnevkom pristupa na polaganje ispita i vozne karte za izvršenu uslugu prijevoza autobusom od mjesta prebivališta do mjesta studiranja i obratno, u originalu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button