Sport

Subota 14 sati Ragbi klub „Sinj“- Ragbi klub „Nada“

Nakon vrlo teškog gostovanja i tijesno izgubljene utakmice u Ljubljani, Sinj ove subote dočekuje vrlo motiviranu Nadu, koja osnažena pobjedom nad ekipom Mladosti u goste dolazi Sinju.
Naši momci su imali pomalo nesretan niz ozljeda, nakon sjajnog otvaranja prvenstva i pobjede nad Zagrebom. Ozljede su poharale važne pozicije i ključne igrače koji su činili osovinu momčadi, što će definitivno utjecati na susret protiv motivirane Nade koja želi zadržati stopostotni učinak.

Ipak sigurni smo kako će trener Grčić posložiti momčad Sinja, i namučiti Nadu, jer nitko iz Sinja nije s lakoćom odlazio s bodovima, jer je Sinj vrlo tvrd orah na svom terenu. Trener Borozan iz Nade, će imati nešto lakši posao u pripremi svoje momčadi koja je ove godine ojačana povratnicima Jurčevićem i Marčićem, te ponešto pomlađena sa svježom snagom iz juniorskih pogona.
Pozivamo sve ljubitelje ragbija da ove subote 29.9.2018. s početkom u 14 h se zapute na Trnovaču, i podrže momke u plavo-bijelom dresu, u borbi sa starim rivalom podno Marjana, i budu naša dodatna snaga.

Povezani članci

Back to top button