Vijesti

Svečana podjela završnih svjedodžbi u TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju

Iz Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju nam stiže lijepa vijest. Danas je održana svečana podjela završnih svjedodžbi, kojom su ovogodišnji maturanti stavili “točku na i” svog srednjoškolskog puta.

Ravnateljica škole Marica Barać ne krije ponos ovom generacijom te smatra da su učenici spremni za odlazak na tržište rada.

– Želim izraziti svoju iskrenu zahvalu svima vama za rad i zalaganje tijekom tijekom cijelog vašeg obrazovnog puta u našoj školi. Bila mi je iznimna čast biti dio vašeg odrastanja i pripremanja za ono što vas čeka u budućnosti. Svaki od vas je pokazao iznimnu posvećenost u svom obrazovanju, prebrodio izazove i uspio dosegnuti cilj, a to je stjecanje srednjoškolske diplome. Ponosna sam na svaki pojedinačni uspjeh i na zajednički uspjeh cijele generacije. Vaša postignuća nisu samo rezultat vašeg individualnog napora, već i plod vaše suradnje, podrške i međusobne motivacije. U vašim očima vidim sjajne snove i nadu za budućnost. Vjerujem da ste sada spremni za nove izazove koje život ima pred vama, jer ste pokazali da ste sposobni prevladati bilo koju prepreku – kazala je ravnateljica Marica Barać.

Također, zahvalila se nastavnicima i ostalom osoblju škole.
– Uložili su mnogo truda i strpljenja u vaš odgoj i obrazovanje. Njihova podrška, znanje i mentorstvo bili su ključni za vaš razvoj i rast. Učenici, želim vam svima sve najbolje u vašim budućim nastojanjima. Neka vaša strast, hrabrost i želja za učenjem budu vodilje dok idete naprijed. Budite uvijek otvoreni za nova iskustva i spremni prihvatiti izazove. Vjerujem u vas i znam da imate potencijal za ostvarenje velikih stvari – rekla je ravnateljica Barać.
Dodajmo na kraju da je škola osigurala i prigodan poklon za najbolje učenike: Mihael Budimir (automehaničar), Frane Baščevan (autoelektričar), Magdalena Perković Paloš (elektroinstalater), Andrija Raič (vodoinstalater), Ivano Tokić (instalater grijanja i klimatizacije), Filip Šušnjara (vozač motornog vozila) i Gabriel Bilobrk (elektrot

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button