Vijesti

Svečani prijam gradonačelnice u prigodi 305. Sinjske Alke

Dana 09. kolovoza 2020. godine ispred zgrade Gradske uprave gradonačelnica Kristina Križanac organizirala je svečani prijam prigodom 305. Sinjske Alke na kojem su se okupili gosti iz različitih dijelova Lijepe naše i gosti iz inozemstva. Gradonačelnica Kristina Križanac pozdravnim govorom zaželjela je dobrodošlicu svima i zahvalila na dolasku.

Na svečanom prijamu su bili prisutni Grad Posušje na čelu s načelnikom Brankom Bagom i suradnicima, Grad Vukovar na čelu s zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom, Grad Knin na čelu s gradonačelnikom Markom Jelićem, Općina Barban na čelu s načelnikom Daliborom Paus, Grad Vrgorac na čelu s zamjenikom Milom Hercegom i predsjednikom Gradskog vijeća Ljubomirom Ercegom, Grad Đakovo na čelu s gradonačelnikom Marinom Mandarićem i Općina Grude na čelu s načelnikom Ljubom Grizeljem. Na prijamu su bili prisutni i gosti iz Geneve te Oristana.

Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. Ovde vidim Vukovarskog dogradonačelnika a Penava u Alajčauša u bermudama bio i jeste li se dogovorili i oće li Arbanas Kristinu stavit za kandidatkinju Domovinskog pokreta u Sinju za sljedeću godinu.

  7
  1
 2. Neeedam te nikom maaaajko Heeeerrrcccegovvvviiiiiinnnoooooo, ppppoooonnnosssnaaaaa moja je gruda Heeeerrrccceeegggooovvvvvvviiiiiiiinnnnnnaaaa

  7
  2
 3. Da mi je samo znat di je dr.Jadrijević gledao kad ju je predložio za zamjenika Glavanu. Sad je situacija drugačija. Na proliće kad budu izbori mora ić samostalno i ako ne prođe a neće ostaje bez svega. Priklonila se hadezeju i izdala listu (ona je preteča bandićevih žetona) sa koje je došla na tu funkciju. Sad će morat sama ili sa hadetejem protiv dokturovog kandidata. Vrijeme curi…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi Vas zanimati

Close
Close