TemeVijesti

TELEKOMUNIKACIJE pogodile “u sridu” – uređuju Biljeg na dnu alkarskog trkališta za 690.618,75 kuna

Povjerenstvo u sastavu Igor Vidalina, Julija Poljak, Ivan Nasić i Jelena Kekez Poljak su izvršili pregled i ocjenu ponuditelja u postupku uređenja cijelog područja Biljega gdje se natjecalo sedam ponuditelja.

Povjerenstvo je ponudu TELEKOMUNIKACIJE, obrt za izgradnju i usluge, ulica Ivaniša Nelipića 31, Sinj u iznosu od 690.618,75 kuna jedinu “propustilo” dalje i predložilo da se prihvati ponuda TELEKOMUNIKACIJE.
Čak pet ponuditelja je “palo” jer nisu navodno ispunili stavke iz troškovnika “navođenje tipa robe i proizvođača”. Je li kriv troškovnik ili pet ponuđača, teško je utvrditi jer nismo dobili potpunu dokumentaciju.

Procedura ide dalje i napokon se ide u uređenje cijelog područja Biljega. Zanimljivost i novina su podizni električni stupići koji će braniti ulaz vozilima u područje Biljega, odnosno ulaz će biti moguć samo uz dozvolu. Zatim imamo postavljanje klupa uz postojeći veliki zid u visini 45 cm.

Najveći dio investicije je drenaža koja će biti postavljena u sredini Biljega kao kamene kanalice, koje će služiti kao cjelovita drenaža čitavog područja Biljega. Nadamo se da će cijeli projekt biti završen do početka 306. alkarskih svečanosti.

 

 

Odluka o odabiru najpovoljnije ponude

Prilog 1 – Zahtjev za pojašnjenje – upotpunjavanje upućen ponuditelju GRADINA MONT

Prilog 3 – Zahtjev za dostavu ažuriranih popratnih dokumenata

Skica uređenja:

 

Povezani članci

2 Komentara

  1. 100 drugih stvari bi imalo prioritet u odnosu na ovo u nekoj normalnoj općini.

    13
  2. Zasto se ne popravi cesta kroz Smradovo? Jer leži na sadri i gipsu.

Back to top button