Politika

Tematska (izvanredna) sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Sinja, Anđelko Bilandžić, sazvao je 7. tematsku (izvanrednu) sjednicu Gradskog vijeća Grada Sinja za dan 03. rujna 2018. g., (ponedjeljak). Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 17:00 sati. Prijedlog za Sjednicu su potpisali skoro svi vijećnici Gradskog vijeća.

U prijedlogu se pozivaju da prisustvuju sjednici i dionici Otvorenog postupka javne nabave za izgradnju Centra, Ankica Panza, Jelena Kekez Poljak, Ivana Pavić, Denis Glavan, Zvonko Borozan i Anđelko Šegvić.

Jedina točka dnevnog reda je Prijedlog zaključka o primanju na znanje informacije o provedbi Otvorenog postupka javne nabave za izgradnju Interpretacijsko edukacijskog centra Sinjska alka sa parkiralištem.

Vijećnici su prethodnu javnu ponudu za IEC Sinjska alka („jahačka dvorana“) proglasili netransparentnom i potencijalno štetnom za gradski proračun i gradonačelnica Kristina Križanac je bila prisiljena donijeti odluku o poništenju javne nabave za izgradnju IEC Sinjska alka.

Nezavisna lista dr. Jadrijevića je na prošloj izvanrednoj sjednici GV-a o ovoj točki inzistirala da „Gradsko vijeće predloži da se u slučaju provedbe postupaka ‘kompleksnih’ i visokovrijednih javnih nabava u stručno povjerenstvo imenuju i ovlašteni vanjski stručnjaci odgovarajućih profila, te se uspostavi dodatni mehanizam kontrole i kvalitete rada stručnog povjerenstva.“

Indikativno je da u novo stručno povjerenstvo nadležno za cjelokupni predmetni postupak javne nabave IEC Sinjska alka, gradonačelnica postavila i dr. Stipislava Jadrijevića.

Prilog:Prijedlog vijećnika sa potpisima za sazivanje Sjednice

Povezani članci

6 Komentara

 1. Kako to ponistilo natjecaj a opet Ista cijena? Pa nece niti jedan izvodjac ponudit manju cijenu nego je u troskovniku? Cemu sad sluzi ova sjednica? Neznamo stacemo pa cemo baljezgat malo.

  12
  1
 2. Bolje bi im bilo da se sastanu i pricaju o ispunjavanju rokova za dovršetak Hale. A ne o lanjskom snigu. Pa svakom vijecniku dat je u analizi postupka javne nabave odgovor. Ah, da. Tesko im procitat.

  12
  1
 3. Raspravite vi o dovrsetku Hale u predvidjenom roku. Ponistilo natjecaj, smijenili povjerenstvo stavilo novo… A Ista cijena… Majko draga. Pa troskovnik je uvik isti.

  11
  1
 4. Sta opet zovu staro povjerenstvo? Skinili ljude i sad ih opet zovu na sjednicu. Mi smo stvarno poseban narod.

  12
  2
 5. Pa jel sad po Kristini dr.Jadrijević spada u ovlaštene stručnjake ili je on dodatan mehanizam kontrole i kvalitete stručnog povjerenstva?

  6
  8
 6. Opa, šta ćete reć ljudima?
  Izhubili halu jer su neki drugi, smijenjeni, krivi, vi niste jer niste vlast.
  Jadna nam majka.
  Vijećnici, ko od vas ima pinku ili malo više u ovrsi našeg Junaka?

  4
  1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button