Vijesti

TIŠ Ruđera Boškovića – dobra djela naših učenika nastavljaju se i ovih nadolazećih blagdana

Naši učenici i nastavnici nastavljaju širiti dobri duh Božića pa su i ove godine sudjelovali u humanitarnoj akciji Caritasa za pomoć potrebitima te su darovali korisnike Centra za odgoj i obrazovanje ,,Juraj Bonači”.

Učenici 3.a i 4.a u zanimanju strojarski računalni tehničar s razrednicima Mirenom Drčelić i Zvonimirom Matićem te ravnateljicom Maricom Barać podržali su Caritasovu akciju ,,Radost Božića” za najugroženije stanovnike našega grada. Učenici su posjetili prostorije Caritasa te su upoznati s poslanjem ove karitativne ustanove pri Svetištu Gospe Sinjske. Učenike je primio gvardijan fra Marinko Vukman te im se zahvalio na donacijama.

Učenici 4.f u zanimanju tehničar cestovnog prometa i učenici 1.e razreda u zanimanju vozač motornog vozila s razrednicama Perinkom Čavčić i Nikolinom Ratković išli su u posjet korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje ,,Juraj Bonači” kao što to rade svake godine. Učenici su se kratko družili s korisnicima te su ih darovali prigodnim poklon vrećicama. Oni su im pokazali kako i od čega izrađuju ukrase za božićni sajam na kojem će ih prodavati te su ih pozvali da ga posjete.

Veselimo se i svim nadolazećim akcijama i druženjima u kojima naši učenici uviđaju pravu bit Božića, a to nisu skupocjeni pokloni nego dobra djela i nesebično pomaganje drugima.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button