Vijesti

Tko je “razbijao” na Junakovu stadionu

Na Facebook stranici 3. HNL Jug su objavili situaciju koja se dogodila u svlačionici Junaka, nakon jučerašnje utakmice s Hrvacama.

Objavu pročitajte u cijelosti:

“ Nogometna reprezentacija Japana lani je na Svjetskom prvenstvu oduševila javnost tako što su očistili svoju svlačionicu nakon utakmice. Sasvim suprotan primjer dolazi nam iz Sinja, naime, jučer je nakon utakmice Junak – Hrvace neodgovorni pojedinac ili više njih divljao/li po gostujućoj svlačionici što je vidljivo na slikama.

NK Junak je razočaran ovim nedjelom, dok iz NK Hrvaca kažu kako nisu upoznati s ovim, ali da oštro osuđuju ovakvo ponašanje.” – stoji u objavi.

https://www.facebook.com/3.HNLjug/

Povezani članci

4 Komentara

  1. Pa ovo više nije normalno, trilj nas prelazi u svakome pogledu, ostale općine nam trpaju svoje smeće, renta od hepa ide svima osim sinju, igramo treću ligu s hrvacama i sada valjda oni ovo naprave. Sama ću-kristina muči i Sinj propada, dva dogradonačelnika primaju plaću i rugaju se most hdz i sdp sinja čekaju da se lista jadrijevića raspane skroz i onda oni nastupaju. Imali u sinju dasa da reče dosta je više ovakvog tretmana sinja i stera sve u 3pm više ali ne ko miro bulj već zapravo.

    8
    1
  2. Znači dotraju nam smeće, zapošljavaju se po Sinju, neplaćaju naknade, ajde provaj se iz Sinja zaposlit u Hrvace i još bi tukli Junaka i rugali se… E pa nemože okolna gospodo. Dolaze sinjani pameti malo. Ovo je dobar pokazatelj da postajete nervozni.

    5
    1
Back to top button