Vijesti

Tko nepropisno parkira na “Baraćevom potoku”

Prije nekoliko dana smo pisali o Odluci Ustavnog suda da samo policijski službenici i prometni redari smiju izreći kaznu za nepropisno parkiranje i izdati naredbu o premještanju vozila.

Imamo stanje na predjelu natkrivenog “Baraćevog potoka” uz lijevu strane ulice, koji se proteže od sinjskog Gradskog stadiona sa zapadne strane hipodroma do ulice Put Piketa, uređenog parkinga na kojem se nedozvoljeno parkiraju šleperi, autobusi, kamioni i manja dostavna vozila.

U potpunom bezvlašću i nepoštivanju većine odluka koje Grad Sinj donosi i koje se ne sprovode, ne postojanje prometnog redara je jedna od njih koju ova vlast sa NL dr. Jadrijevića ne želi ili ne može riješiti godinama. Sada imamo situaciju da gradska firma Kamičak d.o.o. je loše vođena i nema u suradnji sa Gradom Sinjom, nikakvu strategiju prometa u Gradu Sinju kao ni prometa u mirovanju.

Situacija “Baraćevog potoka” koju pokazujemo na slikama je očiti primjer toga gdje sva ova vozila koja se nepropisno parkiraju na ovu površinu zauzimaju i po deset mjesta predviđenih za osobne automobile. U ovaj projekt natkrivanja “Baraćevog potoka” i pretvaranja u parking za osobne automobile je ova vlast utrošila milijune kuna. Zar se sav taj novac naših sugrađana utrošio da se nepropisno parkira nekoliko šlepera, autobusa i kamiona?

Kao što smo i dosad naveli, potrebno je da Grad Sinj čim prije zaposli prometnog redara (prvenstveno da to mjesto popuni djelatnikom iz Kamička d.o.o.) radi sprečavanja „uhljebljivanja“ sa NL dr. Jadrijevića i krene u rješavanje ovakvih problema u općem prometnom kaosu koji je na snazi u gradu Sinju. Da imamo prometnog redara, svi ovi koji su na ovakav način parkirali svoja vozila bi imali prekršajne prijave i sigurno ne bi imali razmišljanje o ponovnom parkiranju na ovakav način i na ovom mjestu.

Foto galerija:

Povezani članci

2 Komentara

 1. C-mont ko će drugi sponzorska firma dr Jadrijevića koja dobija sve poslove u gradu Sinju i financira mu troškove.
  Tu je i Perić transporti isto od doktora firma za crni fond kad zatreba. Samo vi nastavite.

  9
  3
 2. I ovo je super. Grad potrošio puste miljone na pokrivanje potoka i izradu parkirnih mista, ova ekipa radila kao koperanti i sad ti isti besplatno parkiraju i to popriko, jer mogu. Bahatost bez premca, a službe u Kristine sastanče šta i di će ići ručat danas.

  9
  3
Back to top button