Ostalo

Tko parkira u dvorištu OŠ fra Pavle Vučković?

Čitateljica Sinjske rere nam je poslala fotografije parkiranih automobila u dvorištu OŠ fra Pavle Vučković u područnoj školi u Brnazama s upitom tko parkira u navedenom dvorištu. Naime svi mi roditelji koji svoju djecu prevozimo u školu, to radimo na način da dijete dovezemo u dvorište škole i odmah napuštamo to isto dvorište. Problem stvaraju vozači, prvenstveno koji ne stanuju blizu škole, nego su iz drugih mjesta koji zbog odlaska na rad prvenstveno u Split, svoje vozilo parkiraju u dvorište škole. To rade na način da najranije ujutro parkiraju svoje vozilo i tada radi uštede osobnog prijevoza, putuju skupno u jednom vozilu, a parkirana ostaju cijeli dan do njihovog povratka iz Splita.

Naravno da to nije dobro, prvenstveno radi sigurnosti djece, zauzimaju prostor dvorišta a znaju se parkirati i na sportski dio što je krajnje neprimjereno. Apelirano je na vozače da to ne rade, ali očito nema uspjeha, škola je postavila određene znakove zabrane, postavljane su „barikade“ koje su od strane takvih vozača pomaknute itd.

Poziva se sve nadležne koji mogu i hoće da pokušaju naći rješenje ovog problema u korist sve djece koja pohađaju ovu područnu školu. Napominjemo da u ovoj školi djeluje i odjeljenje vrtića Bili cvitak.

Povezani članci

3 Komentara

 1. Ovo je tako lako riješiti – djelatnici škole nazovu ravnatelja, ravnatelj pauk-službu, pauk-služba odveze automobile, Kamičak zaradi koju kunu i zadovoljni svi osim bezobraznig i bezosjećajnig vlasnika automobila.

  11
  3
 2. Jednostavno 4 gume izrezati i to je to .Nece sigurno vise ukoliko se to ponovi sa istim vozilom .pauk služba uzima vozilo i odnosi ga te kazna od 8000 kuna Ce vlasnika ili vlasnicu ucinit veoma dobrom osobom . 8000 kuna kad se uplati na racun skole sigurno Ce bit lijepo,inace nema vozila dok se ne uplati .

  8
  6
 3. Nažalost neide to tako. Imate OŠ Ivana Lovrića dok nije zaključa nije bilo reda ili najnoviji slučaj OŠ marka Marulića šta je stavljena nova ograda na struju dok nije je bilo ljudi luduju i za 5 kuna bi ubili čovika nebi platili.

  3
  2
Back to top button