Politika

Tomislav Klarić Kukuz novi predsjednik sinjskog HSLS-a

Danas  je održana Izborna skupština  ogranka HSLS-a Sinj , čime se nastavlja revitalizacija ogranaka HSLS –a u okviru pripreme za nadolazeće izbore za mjesnu samoupravu.

Na održanoj sjednici prisustvovali su  i pozdravili  prisutne predsjednik HSLS-a Dario Hrebak , predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Splitsko-dalmatinske županije Toni Garac  te politički tajnik Darko Klasić.

Dario Hrebak  je istaknuo kako je HSLS  oduvijek imao svoje tradicionalne  birače u  Sinju te je uspješno zastupao interese građana Sinja . Drago mi je da novo vodstvo  ima ozbiljne ambicije te zastupa upravo zdravorazumske i razvojne politike koje danas praktički ne postoje u gradu Sinju. Uvjeren sam da na slijedećim lokalnim izborima  možemo biti iznenađenje i osvježenje za Sinjsku političku scenu.

Novi predsjednik HSLS-a Sinj Tomislav Klarić Kukuz uvjeren je kako će novo vodstvo ponuditi rješenja za potrebe građana Sinja. Aktualna vlast nema zadovoljavajuće rezultate i potrebno je ponuditi kvalitetnu alternativu. Mi ćemo u tom smislu biti vrlo konstruktivna politička opcija sa razvojnim politikama.

Toni Garac  je istaknuo zadovoljstvo što je HSLS Sinja  okupio mlade i karijerno izgrađene ljude koji  ne ovise o politici, ali  žele dati svoj doprinos gradu u kojem žive.  HSLS Sinja predvođen novim predsjednikom Tomislavom Klarićem Kukuzom, dobit će veliko povjerenje u Sinju i Cetinskoj krajini i tako doprinijeti  i našem rezultatu u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Za predsjednika HSLS Sinja izabran je Tomislavom Klarićem Kukuz , potpredsjednik je postao Mladen Vidić , tajnik Ivan Maras a članovi predsjedništva postali su Ante Zec , Zoran Klepo , Zvonimir Režić,   Josip Bilonić  i Goran Matić.

Darko Klasić

politički tajnik HSLS-a

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button