Vijesti

Toni Barać i Šimun Modrić iz TIŠ-a plasirali se na državno natjecanje

Uz Filipa Šušnjaru koji se već ranije plasirao na državno natjecanje, još dvojica učenika ostvarili su plasman na državno natjecanje WorldSkills Croatia. Toni Barać, tehničar cestovnog prometa, također ide na državno natjecanje WorldSkills Croatia u disciplini Prometna tehnologija i logistika.

Učenik je u pratnji svog mentora Ante Vučkovića, dipl. inž. prometa, nastupio na međužupanijskom izlučnom natjecanju u Rijeci gdje je pokazao zavidno znanje kojim je osvojio 2. mjesto te ostvario pravo sudjelovanja na završnom natjecanju u Zagrebu koje će se održati od  10. do 12. svibnja ove godine.

Također, učenik Šimun Modrić, strojarski računalni tehničar koji pohađa 4. a razred plasirao se na državno natjecanje u discipline CNC CAD/CAM tehnologije. Učenik je na međužupanijskom izlučnom natjecanju u Rijeci osvojio 2. mjesto u pratnji mentora Stipe Poljaka, dipl. inž. strojarstva.

Nastavak je to niza lijepih vijesti iz škole koja iz dana u dan dokazuje da je itekako konkurentna na natjecanjima u zanimanjima koja se obrazuju u školi.

 

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button