Vijesti

Tradicionalni božićni posjet Centru za odgoj i obrazovanje “Juraj Bonači” Sinj

Učenici Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju, u zanimanju Tehničar cestovnog prometa (2.F i 3.F), tradicionalno su, kao i svake godine u ovo predbožićno vrijeme, posjetili prijatelje u Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, podružnica Sinj.

Nažalost, kao i prošle godine, zbog epidemiološke situacije, nisu se mogli družiti sa prijateljima te su poklone ostavili pred vratima Centra. Ustanovu su posjetili učenici zajedno s razrednicama Nikolinom Ratković i Perinkom Čavčić te ravnateljicom Maricom Barać.

Ravnateljica Barać je iskazala zadovoljstvo odnosom koji imaju sa korisnicima ove sinjske ustanove, ali i tugu jer s njima nisu mogli zapjevati, zaplesati i produbiti prijateljstvo koje njeguju sada već dugi niz godina.

Također, za nastavak lijepih vijesti iz TIŠ Ruđera Boškovića pobrinuo se 2.A razred (strojarski računalni tehničar) sa svojom razrednicom Mirenom Drčelić. Oni su pokazali veliko srce u ovo božićno vrijeme sakupivši određen iznos novca koji će donirati udruzi Krijesnica.

Možemo reći da u školi ovog Božića vlada prava mala bajka. Neka tako i ostane…

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button